Terra Wolvega verrast voedselbank met een cheque

Vrijdagmiddag verraste docente Jannie Smit van Terra Wolvega met haar  keuzegroep leerlingen Voeding en  Zorg de Voedselbank Weststellingwerf met een cheque van honderd euro. Dit bedrag hadden haar leerlingen eerder verdiend met de verkoop van eigengemaakte pita broodjes. Het aanbieden gebeurde na afloop van een leerzame presentatie in de zaal van World Servants en een bezoekje aan het magazijn van de Voedselbank.

In die zelfde week bezorgden de leden van de Vrij Gereformeerde Kerk in Noordwolde, de PKN gemeente van  Wolvega en Munnekeburen/Scherpenzeel  de voedselbank een groot aantal kratten  met houdbare basisproducten. Deze  waren   ingezameld  in het kader van de Biddag voor Gewas en Arbeid om de pakketten voor de vijfentachtig  huishoudens  in de komende tijd van een extra impuls te voorzien.

Daarnaast werden de vrijwilligers vrijdagochtend tijdens  een gezellige koffiebijeenkomst bijgepraat over een aantal organisatorische zaken  met betrekking tot voedselveiligheid en schoonmaak.