Steun ons

Doneren

Gelukkig mogen we vanaf de oprichting rekenen op zowel structurele als incidentele donaties in geld en natura van kerken, scholen, verenigingen, bedrijven, instellingen en particulieren.

Doneren

Deze zijn nodig voor het operationele gedeelte van onze voedselbank en het bijkopen van food op die momenten dat er met name kwalitatief te weinig wordt aangeleverd vanuit het centraal depot in Drachten en de eigen voorraden in ons magazijn snel slinken.  Zeker nu het aantal gezinnen blijft toenemen is er steeds meer nodig.  

Ook bereid om ons te steunen? We zien uw bijdrage- hoe klein ook- graag tegemoet op onze bankrekening: NL 57 RABO 0160 8606 28 t.n.v. Voedselbank Weststellingwerf. Aangezien onze stichting een ANBI ( Algemeen Nut Beogende Instelling) status heeft mogen giften aan de voedselbank meegenomen worden als aftrekpost voor de eigen  aangifte inkomstenbelasting. We zouden het op prijs stellen als u uw incidentele of structurele gift even zou willen laten vergezellen van een mail, zodat wij de ontvangst van uw overboeking kunnen bevestigen.