Sponsoring

Bij sponsoring denken we in de eerste plaats met name aan het gratis of tegen gereduceerde prijs beschikbaar stellen van levensmiddelen, het aanbieden van diensten aan onze gezinnen of de voedselbank door b.v. een kapsalon, het beschikbaar stellen van transport, een uitje of etentje voor gezinnen, het verzorgen van onze financiële administratie, het bouwen of onderhouden van een website, het beschikbaar stellen van ruimte voor opslag en uitgifte, het onderhoud aan koel- en vriesunits.

Sponsoring

Bedrijven en instellingen die daar prijs op stellen mogen hun logo op onze site plaatsen ten teken dat betrokken ondernemen hoog in hun vaandel staat.  

Er zijn naast nagenoeg alle kerken in onze gemeente  ook een aantal bedrijven die ons op een dergelijke wijze structureel steunen zoals onder meer   Pets Place; garage Ruinemans; Home Center; Kringloopwinkel Binnenbaan; MRW accountants; TEDOC hosting; Media Peem.  

Daarnaast doneren  Bakkerij Vliegendehond en supermarkten als Jumbo Nicolai Wolvega en Jumbo de Jong Noordwolde, Aldi, AH Bijsterbosch wekelijks overgebleven  producten of werken mee aan een door ons georganiseerde winkelactie. 

Wij zijn al deze bedrijven, kerken  en andere maatschappelijke instellingen en organisaties  zeer zeker erkentelijk voor hun steun. We hopen dat dit aantal in de nabije toekomst verder zal toenemen in het belang van onze gezinnen. 

Ook bereid om ons op een of andere manier structureel te ondersteunen? Laat het ons weten door het sturen van een berichtje naar ons mailadres: klik (hier)