Willem Feenstra nieuwe voorzitter Voedselbank West

In de laatst gehouden bestuursvergadering van de Voedselbank Weststellingwerf heeft voorzitter Don van der Vat, directeur-eigenaar van Koninklijke Utermohlen, het voorzitterschap overgedragen aan zijn opvolger Willem Feenstra, directeur-eigenaar van carosseriefabriek Heiwo.

Van der Vat heeft als opvolger van Tineke Munniksma bijna vijf jaar op plezierige en innemende wijze leiding gegeven aan de organisatie binnen de Voedselbank, welke in april 2011 van start ging in het Rode Kruis gebouw en in november van dat jaar vanwege de behoefte aan meer ruimte door de medewerking van dhr. Piet Kapenga kon verhuizen naar het huidige pand aan de Industieweg 14 in Wolvega.

Het bestuur betreurt het vertrek van zijn zeer betrokken voorzitter maar is na een aantal kennismakingsgesprekken gelijktijdig uiterst content met zijn door hem zelf aangedragen opvolger. De verwachting is dan ook dat Voedselbank Weststellingwerf ook onder leiding van voorzitter Willem Feenstra in de komende jaren adequaat zal kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen en regelgeving op zowel landelijk als lokaal niveau.

LInks de nieuwe voorzitter Willem Feenstra en rechts de vertrekkende voorzitter Don van der Vat