Schenking Vermilion Energy the Netherlands B.V.

Onlangs werd de Voedselbank Weststellingwerf in korte tijd andermaal aangenaam verrast met een forse schenking: Nu door Vermilion Energy vanuit haar omgevingsfonds , dat een onderdeel is van het internationale programma van Vermilion met als doel door middel van maatschappelijke schenkingen een toegevoegde waarde te bieden aan de omgeving, waarin de onderneming actief is.
Inmiddels is de toegekende 2500 euro reeds aangewend voor de aanschaf van een extra, energiezuinige vrieskist voor de opslag van de toenemende hoeveelheid diepvriesproducten vanuit de plaatselijke supermarkten en het gezamenlijke distributiecentrum Fryslan in Drachten.
‘We zijn super blij met deze aanschaf, waardoor de opslag en het sorteren van met name het vlees voor de tweewekelijkse uitgifte aan onze zeventig gezinnen veel vlotter verloopt. ‘aldus Yvonne van Hoorn en Alice Rolevink, die verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen op de werkvloer.
In Nederland is Vermilion met haar hoofdkantoor in Harlingen al sinds 2004 met ruim tweehonderd werknemers actief in de opsporing en winning van aardgas om in onze nationale energiebehoefte te voorzien.

Voedselbank Weststellingwerf

Voor nadere informatie kunt u contact op nemen met:
Reint Oostra Secretaris VB Weststellingwerf