Ondernemers slaan handen ineen voor de voedselbank..

’t Stadhuys zet zich in voor de voedselbank
“Voor ons is het belangrijk dat iedereen met Kerstmis kan genieten”, aldus Ben Lagerhuis, Sonya de Boer van restaurant grand cafe ’t Stadhuys en Watze de Vries als mede organisator van deze actie.
Lang geleden, ver voordat 25 & 26 december een eetfeest was waarbij je Home Alone keek, ging Kerst voornamelijk over naastenliefde. Waarbij je iets doet voor de ander. Oftewel de Kerstgedachte!
En die gedachte leeft bij de ondernemers achter ’t Stadhuys. “als het kan, dan doe je gewoon iets voor elkaar en met elkaar” aldus de ondernemers.
We vinden het een voorrecht dat we hier ons restaurant hebben kunnen vestigen. Ook al zitten we nu gedwongen in een tijdelijke lockdown, toch blijft het belangrijk dat je ook dingen deelt met anderen.
In dit geval zijn die anderen waar we het over hebben de klanten van de Voedselbank Wolvega en Heerenveen.
Kerst is een periode bij uitstek om je eigen geluk te delen met wie het minder heeft. Dit is precies wat we van plan zijn om te doen op de dagen voor Kerstmis met deze actie.
Wij gaan proberen om de leden van de voedselbank van Wolvega en Heerenveen een onvergetelijke Kerst te geven. Iedereen krijgt een vier gangen diner aangeboden wat we willen gaan bezorgen bij de mensen thuis. De WOW Wolvega, steunt deze actie door een kerstbrood te sponsoren.
Poems, DA drogisterij en de Hema gaan met een klein geschenkje het geheel nog feestelijker maken. Hiernaast steunen Bidfood en Meat Street ons ook.
Het koken gebeurt door onze koks van het ’t Stadhuys in Wolvega die vlak voor hun Grand Opening noodgedwongen de deuren dicht moesten houden.
Verder krijgen we hulp van Christengemeente De Weg uit Heerenveen, deze zullen ook dit jaar weer een kerstpakket voor de voedselbank Heerenveen verzorgen.. Zij gaan ons helpen met de bezorging van de diners.
Voor beide voedselbanken wordt er een exclusief online kerstconcert verzorgt met niemand minder dan de zanger Daniël Oostra.
Laten we iets doen voor elkaar met elkaar!
t Stadhuys – restaurant – grand café