Jarige Bewindvoering Wolvega doneert aan Voedselbank

Bewindvoering Wolvega bestaat vijf jaar. Reden voor de eigenaren Peter Groen en Jaco van der Wal om 500 euro te doneren aan de Voedselbank van Weststellingwerf, zodat zij haar voorraden weer kan aanvullen.

Op een tweewelijkse uitgiftedag overhandigden ze een cheque en werden rondgeleid in de ruimte van de Voedselbank. Van der Wal: ‘Bijna 90 gezinnen maken gebruik van de hulp van de Voedselbank en het is mooi om hen te helpen in dit goede werk. groen: ‘Een aantal van onze cliënten maakt gebruik van de Voedselbank en wij zien hoeveel zij daarmee worden geholpen. Om die reden is het mooi dat we wat kunnen doen voor hen.’

Vijf jaar

De vijf jaar zijn volgens Groen en Van der Wal omgevlogen. Na de start aan huis werd al snel besloten om een kantoorruimte te betrekken en is een ondersteuner aangenomen. “Onze laagdrempelige manier van werken slaat aan waardoor we behoorlijk zijn gegroeid. Toch willen we onze kleinschaligheid behouden.”

Na deze mijlpaal wordt naar de toekomst gekeken. Ze besloten zich aan te melden bij een branchevereniging om de kwaliteit van hun werk nog beter te benadrukken. “De NBBI is een club die zich sterk maakt voor de bewindvoerders die zijn aangesloten en via hen kunnen we nog beter up-to-date blijven met onze kennis.”

Peter Groen en Jaco van der Wal reiken de cheque uit. Eigen foto