Inzamelingsactie AH Nederland voor de voedselbank

In de week van 24 t/m 29 augustus organiseert AH Nederland samen met Voedselbanken Nederland een landelijke inzamelingsactie voor de lokale voedselbanken. Ook AH Bijsterbosch in Wolvega is een van de deelnemende AH winkels die zijn medewerking heeft toegezegd.

Het betekent dat via posters de klanten in deze week worden opgeroepen 1 of meer producten van de opgestelde display in  de winkel te pakken en deze na de kassa te doneren in de kratten van voedselbank Weststellingwerf. Klanten worden vanwege de coronamaatregelen bij de ingang ditmaal dus niet benaderd door vrijwilligers van de voedselbank om mee te doen aan deze actie.

Gezien de duur van de actie zal helaas niet op ieder tijdstip een vrijwilliger van de voedselbank aanwezig kunnen zijn. Maar men hoopt dat dit geen belemmering zal vormen  voor het winkelend publiek om gul te doneren.

Het accent bij deze actie ligt naast o.a. groente en pasta met name op producten voor een gezond ontbijt voor de schooljeugd. Maar in feite is ook elk ander houdbaar product van harte welkom.