Gouden duo in de bloemetjes gezet

Woensdag verraste Jumbo Nederland onze coördinatoren  op de werkvloer Alice Rolevink en Yvonne van Hoorn  met een fraai boeket vanwege hun inzet voor en achter de schermen bij de voedselbank Weststellingwerf  gedurende bijna tien jaar.                                                            

Jumbo Nederland nomineert uit de talloze aanmeldingen voor de rubriek ‘Dat verdient een bloemetje’ voor elk maandelijks magazine een maatschappelijk betrokken persoon. In dit geval dus een duo.                                         

Yvonne Knoppers, PR medewerkster van Jumbo Nederland, was erg onder de indruk over de inzet, die deze twee dames aan de dag leggen om alles op rolletjes te laten verlopen: Het selecteren van producten voor de uitgifte, het regelen van bijkoop, helpen bij de uitgifte, de inzet van de vrijwilligers en nog tal van onzichtbare werkzaamheden. En dan ook nog eens de impact van het coronavirus op het reilen en zeilen binnen de voedselbank vanaf medio maart.   Op de site showen de twee dames trots de ontvangen partij koffie als gevolg van de jaarlijkse inzamelactie van DE punten in supermarkten, die ook binnenkort weer van start gaat. Vorig jaar kostte hen dat een dag (!) tellen van de 330.000 ingeleverde punten.